събота, 14 април 2012 г.

Онези филми.. които всяко момиче гледа!

Предлагам Ви няколко изключително интересни филма за неделния следобед, в който просто искате да си почивате. Игнорирам резюметата из всички сайтове, като ви давам своите впечатления от всеки филм! :)

------------------------------------

My Fake Fiance / Моят фалшив годеник (2009)
Един от най-любимите ми филми! Типичната повече комедия с ненатрапчив привкус на романтика. Актьорите Мелиса Джоан Харт и Джоузеф Лоурънс са изключително симпатични и играят ролите си наистина добре. Сюжетът на фалшивата сватба за пари се вписва иделно с безпаричието на държавата ни в момента! Филмът не натоварва, допринася добро настроение и гарантира много смях!
Оценка: ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ☆ - 9/10  

------------------------------------

How To Lose A Guy In 10 Days / Как да разкараш гаджето за 10 дни (2003)
Романтика по неволя, мечтаната професия на всяка тийнейджърка, решението на проблема с досадното гадже или исканото момиче, симпатичната актьорска двойка Кейт Хъдсън и Матю Маконахи, плюсовете и минусити на всяка връзка.. какво повече искате от романтична комедия? Един от първите филми, от този жанр, които съм гледала отново и отново.. Препоръчвам Виго от все сърце! Грехота е, за 9 години от както е излязъл, да не сте отделили 115 минути, за да го изгледате! 
Оценка: ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ☆ - 9/10  

------------------------------------

Life as We Know It / Такъв е животът (2010)
Силата на обичта към някого, с която си готов да потъпчеш омразата си към друг.. Неизвестността на бъдещето и присмехът на съдбата.. Дълбоките детски очи, заради които си готов да убиеш.. Дългият и труден период от израстването на новороденото.. Страхотната Катрин Хейгъл, заради която почти бих убила и на която се възхещавам всеки ден.. Филмът е меко казано зашеметяващ! Гледала съм го 3 пъти.. бих го изгледала още 10! 
Оценка: ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★  - 10/10

------------------------------------

Beauty and the Briefcase / Бизнесът на влюбването (2010)
Каквото и да си говорим, ABC правят едни от най-симпатичните филми, подходящи за последния ден от седмицата! А каква по-подходяща актриса, за главна роля, от Хилари Дъф? "Бизнесът на влюбването" учи на един изключително важен житейски урок - ако имате списък с качествата, които трябва да притежава иделната половинка, изхвърлете го веднага! Пренебрегнете детайлите и слушайте сърцето си! Ако не ми вярвате, оставете Хилари да Ви го докаже! :)
Оценка: ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★  ☆ - 8/10   

------------------------------------

Killers / Убийци (2010)
Предполагам, вече ясно си личи манията ми по Катрин! Ако сте от момичетата, които искате нещо повече от романтика, нещо като оръжия, пари, високи скорости и тайни мисии - това е вашият филм! По щипка романтика, комедия, екшън и драма, правят рецептата на филма печеливша! Единственият минус при този филм, за мен, е Аштън Кътчър. Никога не съм го харесвала, но заради Хейгъл съм готова да го изтърпя! Ако на Вас пък Ви е слабост - още по-добре! Оценката ми е повлияна негативно, само и единствено, от участието му..
Оценка: ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ☆ - 9/10

------------------------------------

WARNING: Любовта по филмите се случва, само и единствено, в тях! Не изграждайте излишни илюзии, представи и надежди! :)
- Ina-Ccessibility 2012 ©

Няма коментари:

Публикуване на коментар